İki gündür kafam takık bu konuya bu yaşananlar kıyamet alametleri olabilirmi? diye düşünüyorum.Geçen gün babamla da konuştuk bu konuyu ve kıyametin en küçük devletten kopacağını 3. dünya savaşının en küçük devletten başlayacağını söyledi.
Bunun üzerine bişeyler beni dürttü ve araştırayım dedim ne kadar doğru.Kıyamet alametlerinin gizli kodları adında bir siteye rastladım okuduklarım karşısında gerçekten şaşkınım...
Bu sitede incilden alıntılar yapılarak şifreler çözülmeye çalışılmış...

Bir bölümünde yazılanlar aynen şöyle.

"Sonra on boynuzlu, yedi başlı bir canavarın denizden çıktığını gördüm. Boynuzlarının üzerinde on taç vardı, başlarının üzerinde küfür niteliğinde adlar yazılıydı. Gördüğüm canavar parsa benziyordu. Ayakları ayı ayağı, ağzı aslan ağzı gibiydi. Ejderha canavara kendi gücü ve tahtıyla birlikte büyük yetki verdi. Canavarın başlarından biri ölümcül bir yara almışa benziyordu."

Farklı farklı zamanlardan bahsediyor. İlk paragrafla buraya kadar geçen süre içinde belki de en azından yüzyıl bir ara var. Bir ülke var. Kadını simgeleyen diğer ülkeyle bir zamanlar savaştı. Ekonomi ya da sıcak harple. Belli değil... Büyük bir darbe aldı ve aradan geçen belki de yüzyıllık bu süre içinde iyileşti veya iyileşmeyi bekliyor. Gökten yeryüzüne yağan ateş, şüphesiz ki soğuk savaşı değil sıcak savaşı simgeliyor. Mesela füzeleri... Bu, İran da olabilir, Rusya da yada Asya ülkelerinden biri de. Ya da pakt kurmuş iki ülke. İki boynuzdan bu anlam çıkıyor. Amerika'yla İran arasında bir harp yaşanabilir ve İran yenik düşebilir. İncil'e göre canavar tabir edilen bu ülkeyi İslam, Mehdi olarak adlandırıyor. Yani Hıristiyanlığa göre canavar olan, terörist diye suçlanılan bir ülke. Şimdi İran'ın nükleer çalışmalarını da göz ardı etmemek lazım. Gökten yağdıracağı ateşler... Daha olmamış bir savaş. Ama görünen o ki, toparlanacak ve bu kez başka bi ülkeyle ittifak yapıp dönecek.

Humeyni'nin kurduğu "İran İslam Cumhuriyeti"nin anayasasının ilk maddesi şöyle: "Bu anayasa, Mehdi gelinceye kadar geçerlidir." 1986'da iran-Irak savaşı sırasında, o zaman İran Meclis Başkanı ve silahlı kuvvetler komutanı olan Rafsancani'ye gazeteciler soruyor: "Neden Irak'a karşı büyük bir taarruza geçmiyorsunuz?" Rafsancani'nin verdiği cevap, "İşaret bekliyoruz" oluyor. Peki neyin işareti bu? Bugün ne oldu da İran, birden atılıma geçti? Mart 1989'da Rafsancani, Tahran Üniversitesi'nde verdiği bir cuma hutbesinde şunları söyledi: "Mehdi gelecek ve dünya, tek bayrak ve tek kanunla yönetilecektir." (26.3.1989. Milliyet)

Yine aynı şekilde, Humeyni 1989'da ölünceye kadar İran'da bütün televizyon ve toplantıların açılış ve kapanışında şu slogan vardı: "Hüdaya, Hüdaya ta inkilâbi Mehdi ra. Nigâbbar". Yani, "Ya Rabbi, Ya Rabbi. Mehdi inkılabına kadar Humeyni'ye ömür ver." Humeyni'nin ölümünden iki ay önce, Hürriyet Gazetesi'nde kendisine atfedilen şu sözler yayınlanmıştı: "İran-Irak savaşı, mühim bir savaş değildi. Biz, Hz.Mehdi'nin emrinde yapacağımız evrensel savaş için hazırlanıyoruz ve bunun için de yirmi milyon askerimiz var."
Ve 31.01.1993 tarihli Milliyet'te çıkan bir haberde, Fransız Le figaro gazetesinin Washington muhabiri Stephane Marchand'ın "İran, yarınki tehlike" başlıklı inceleme yazısında da bu konular gündeme getirildi.

Dün haberlerde iranın açıklaması şöyleydi; GAZZE İSRAİLE MEZAR OLACAK !

Bunla bir alakası olabilirmi acaba! Ben hiç iyi şeyler hissedemiyorum;

Allahım sen sonumuzu hayır et...

Benim gibi merak edenler varsa kaynak site adresi :

http://gizliilimler.tr.gg/K&%23305%3Byametin-Alametlerinin-Gizli-Kodlar&%23305%3B-3.htm?PHPSESSID=9366c4f9af3f14ca7c436b6ee537287a




This entry was posted on 21:11 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 köpüklü ne demiş:

    can dedi ki...

    kafa tormaya ne gerek var.

    herkezın kıyametı oldugunde kopar dıye bır laf var.

    fazla kafa yorarsak ohooo...

  1. ... on 5 Ocak 2009 21:53  
  2. Curly dedi ki...

    Ben takıntılıyım sanırım böyle işte biri bişey söyledimi hemen araştırmaya geçiyorum...

  3. ... on 5 Ocak 2009 22:05  
  4. Sena dedi ki...

    ben de 3.dunya savasının cıkmasından korkuyorum ya:(((

  5. ... on 5 Ocak 2009 22:38  
  6. rain and me dedi ki...

    benim babamda hep dünyanın en küçük ülkesi yüzünden çıkacak derdi 3. dünya savaşı..
    haberleri seyredemiyorum artık ya zaten bi manyak kadar çok ağlıyorum haberler yoruyo üzüyo beni ve elimden bişeyde gelmiyo.

    ama sana katılıyorum nasıl olsa ölücez diye noluyoru araştırmamak bişeyler yapamasakta neler yapabilirizi araştırmamak denememek yaşarken ölü olmaktan başka bi halta yaramaz.
    sardın benimde başıma ha.. ben şimdi kafayı yemezsem iyi :(

  7. ... on 6 Ocak 2009 15:49  
  8. can dedi ki...

    hem dünyanın en küçük ülkesi israil degil. vatikan. demekkı israil savas cıkarsa bıle 3. dunya savası olmaz

  9. ... on 6 Ocak 2009 22:28  
  10. Curly dedi ki...

    Sanırım sende taktın :) Kafayı takmamk bazan zor oluyor...vatikan olduğunu bilmiyordum bunuda ögrenmiş olduk :))saol.

  11. ... on 6 Ocak 2009 22:54  
  12. GunO dedi ki...

    En küçük ülke Vatikan.
    Bugün Vatikanda bi bomba patlasa sen düşün gerisini.

    Bu kıyamet alametleri olaylara bende inanıyorum içimde küçük bi şüphe war onu da belirtiim.

    2. Dünya savaşı sonrası Yahudi menşeiili bir kıyamet propagandası başlatıldı. Bu öylesine güçlü bir yapılanma ki islama ve hristiyanlığa da bulaştı. İnanılmaz prim yapan bu hareket bir zamanlar yazdığı kıyamet senaryosunu gerçeğe dökmeye çalışıyor. Yakın geçmişte çıkan ve hep aynı temele sahip kıyamet kitapları da bunun kanıtı. Sonuçta belki de kıyameti önleyen kahramanlar olmak istiyorlar belkide gerçekten kıyamet kopsun insanlığın büyük bölümü yok olsun bunlarda bir azınlığın hakimleri olsun istiyorlar bilmiyorum. Ancak büyük devletlerinde bu senaryoyu seve seve oynadığı açık.

    Camus Albert bu düşünce akımının öncülerinden.

  13. ... on 8 Ocak 2009 16:14  
  14. Adsız dedi ki...

    kıyamet konusunda araştırma yapacağın zaman bir müslüman için kur'an ve hadisleri kaynak olarak kullanmanın daha doğru olacağı kanaatindeyim.. bunun için bir kaç örnek yazıyorum buraya..

    Sana, ne zaman kopacak diye kıyamet vaktini soruyorlar. De ki; onun bilgisi yalnızca Rabbimin katındadır. Onu tam vaktinde koparacak olan O'ndan başkası değildir. Onun ağırlığına göklerde ve yerde dayanacak bir kimse yoktur. O size ansızın gelecektir. Sanki sen onu çok iyi biliyormuşsun gibi sana soruyorlar. De ki, onun bilgisi Allah katındadır. Fakat insanların çoğu bunu bilmezler. (A'RAF/187)

    (Ey Muhammed!) De ki: "Allah sizi diriltir. Sonra sizi o öldürür, sonra da geleceğinde şüphe olmayan kıyamet gününde (diriltip) bir araya toplar. Fakat insanların çoğu bilmezler. (CASİYE/26)

    Sûr'a üfürüldüğü gün Allah'ın diledikleri müstesna göklerde ve yerde bulunanlar hep dehşete kapılır. Hepsi boyunları bükük olarak O'na gelirler. (NEML/87)

    Resulullah (sav) (bir gün): "Ümmetim on beş şeyi yapmaya başlayınca ona büyük belanın gelmesi vacib olur" buyurmuşlardı.
    (Yanındakiler): "Ey Allah'ın Resulü! Bunlar nelerdir?" diye sordular.
    Aleyhissalatu vesselam saydı:
    1- Ganimet (yani milli servet, fakir fukaraya uğramadan sadece zengin ve mevki sahibi kimseler arasında) tedavül eden bir meta haline gelirse.
    2- Emanet (edilen şeyleri emanet alan kimseler, sorumlu ve yetkililer, memurlar) ganimet (malı yerini tutup, yağmalayıp nefislerine helal) kıldıkları zaman.
    3- Zekat (ödemeyi ibadet bilmeyip bir angarya ve) ceza telakki ettikleri zaman.
    4- Kişi annesinin hukukuna riayet etmeyip, kadınına itaat ettiği;
    5- Babasından uzaklaşıp ahbabına yaklaştığı;
    6- Mescidlerde (rıza-yı ilahi gözetmeyen husumet, alış-veriş, eğlence ve siyasata vs. müteallik) sesler yükseldiği zaman.
    7- Kavme, onların en alçağı (erzel) reis olduğu;
    8- (Devlet otoritesinin yetersizliği sebebiyle tedhiş ve zulümle insanları sindiren zorba) kişiye zararı dokunmasın diye hürmet ettiği;
    9- İpek (haram bilinmeyip erkekler tarafından) giyildiği;
    10- şarkıcı kadınlar ve çalgı aletleri edinildiği;
    11- Bu ümmetin sonradan gelen nesilleri, önceden gelip geçenlere (çeşitli ithamlar ve bahanelerle) hakaret ettiği zaman artık kızıl rüzgarı, [(zelzeleyi), yere batışı (hasfı) veya suret değiştirmeyi (meshi) veya gökten taş yağmasını, (hazfı)] bekleyin."

    Kaynak: Tirmizi


    Resulullah (sav) buyurdular ki:
    "Kıyamet Allah Allah diyen bir kimsenin üzerine kopmayacaktır."
    kaynak:müslim, tirmizi

    Resulullah (sav): "Kıyamet sadece şerir insanların üzerine kopacaktır!" buyurdular.
    Kaynak: Müslim

    Resulullah (sav) buyurdular ki: "Allah Teala hazretleri ipekten daha yumuşak bir rüzgarı Yemen'den gönderir. Bu rüzgar, kalbinde zerre mikter iman bulunan hiç kimseyi hariç tutmadan hepsinin ruhunu kabzeder."
    Kaynak: Müslim


    her halükarda insanın kıyameti öldüğü zaman kopar.. ne zaman öleceğimiz konusunda bir bilgimiz var mı ?? ;)

  15. ... on 8 Ocak 2009 19:05  
  16. Akhenaton dedi ki...

    Çözebildiniz mi bari :)9

  17. ... on 2 Eylül 2014 16:27